JUNIORI ZAGREBA OSVOJILI NASLOV PRVAKA HRVATSKE!! 💪🥇👶🐗💙😍

Kakva fenomenalan završetak fenomenalne sezone naših juniora. Naši su dečki i cure do 18 godina u finalnoj utakmici juniorskog Prvenstva Hrvatske pobijedili vršnjake iz karlovačke Olimpije rezultatom 12:2. Time su i službeno osvojili ovo natjecanje završivši pritom sezonu bez ijednog poraza! 💪

Ovim su slavljem naši mladići obranili naslov prvaka Hrvatske. Naime, i prošle se godine naš pomladak u finalu juniorskog prvenstva susreo s karlovačkom Olimpijom te je i tada naša ekipa izašla kao pobjednik.

Kao i u prijašnjim utakmicama, najbolji su pojedinci bili najstariji dečki koji su ujedno i vođe ove momčadi. Bruno Špehar kao startni pitcher te Bartol Crnjak kao closer lagano su dominirali ovom utakmicom te odveli BK Zagreb do zlata. Utakmica je zbog mercy rule pravila prekinuta u šestom inningu.

Za ovakav doprinos naši su Veprići i pošteno nagrađeni. Epitet najboljeg udarača Prvenstva Hrvatske ponio je Bartol Crnjak dok je najbolji pitcher Bruno Špehar. Našem je klubu također pripala i nagrada za najkorisnijeg igrača prvenstva (MVP), a dobio ju je Leo Andrijanić. Osim samih igrača treba pohvaliti i trenersku postavu koju su činili Mario Manojlov zvani Deba te njegov pomoćnik Maro Miljanić.

Trenutno je na našem terenu veliko slavlje povodom ovog trijumfa, pa ako ste u blizini navratite i proslavite s nama zatvaranje sezone na Jarunu. Ima pregršt hrane i pića, a atmosfera je odlična 😉

BRAVO ZAGREB! 🥇🐗💙