Sve vijesti

GOTOVE ZIMSKE PRIPREME SENIORA! ⚾🔜

Jučerašnjim su danom i službeno završene naše pripreme u sjajnoj atmosferi teretane Basic gym one. 

Pročitaj više
ZAVRŠEN TURNIR U NOVOM SADU! ⚾🇷🇸🔚

Za naše je mlade snage upravo završio jedan izuzetno zanimljiv i produktivan vikend. Igrači i igračice rođeni 2008. i mlađi ovog su vikenda nastupili na međunarodnom turniru u Novom Sadu. Baseball klub Zagreb upisao je 2 pobjede i 3 poraza te turnir završio na 7. mjestu.

Pročitaj više
Najava turnira u Novom Sadu!! ⚾🇷🇸

Ovog će vikenda baseballaši i baseballašice 2008. i 2009. godište odmjeriti snage na međunarodnom turniru u Novom Sadu. Turnir traje od subote ujutro do nedjelje poslijepodne, a ekipe su podijeljene u 4 skupine.

Pročitaj više
ODRŽAN ŽDRIJEB ZA INDOOR TURNIR U NOVOM SADU! ⚾🇷🇸🔜

Danas je s početkom u 18 sati održan ždrijeb skupina za turnir za djecu rođenu 2008. i 2009. godine. Turnir će se održati 25. i 26. veljače u Novom Sadu, a ekipe su podijeljene u 4 skupine.
Mlada ekipa Baseball kluba Zagreb zaigrat će protiv Raca i Red Wolvesa. Zaista će biti teško ponoviti sjajne rezultate s prošlog turnira u Varaždinu, ali ne sumnjamo da će naša mlada momčad ponovno pružiti jedno sjajno izdanje.
Sretno Zagrebe 💪🏆
POMLADAK BASEBALL KLUBA ZAGREB ZAIGRAO U FINALU JAKOG MEĐUNARODNOG TURNIRA U VARAŽDINU! 👶🐗🥈

U nedjelju 5. veljače 2023. u varaždinskom se Graberju održao jaki međunarodni turnir za djecu 2008. godište i mlađe na kojem je nastupilo čak 10 ekipa iz 3 različite države. Igrači Baseball kluba Zagreb nastupili su u skupini B s karlovačkom Olimpijom, Novim Sadom, Ljubljanom te Vindija rookiesiema.

Pročitaj više
SRETNA NOVA GODINA!

Sretna nova godina svim igračima, dužnosnicima i prijateljima Baseball kluba Zagreb. Puno sreće i zdravlja želi vam vaš najdraži klub 🎉🎄💙
PORAZ BK ZAGREBA U FINALU KUPA! 😢🥈

Današnjim je danom završen Kup RH. Nažalost, u finalu su zagrebački baseballaši poraženi od varaždinske Vindije rezultatom 7:3.

Pročitaj više
JUNIORI BASEBALL KLUBA ZAGREB NOVI SU PRVACI HRVATSKE!!!! ⚾🥇🐗💙🏅

Totalna dominacija Zagrebovih juniora viđena je u ovogodišnjem finalu prvenstva Hrvatske u baseballu. Nakon što su prošlog vikenda karlovačku Olimpiju pobijedili s 12:0, ovog su vikenda do druge pobjede došli sličnim rezultatom od 11:0.

Pročitaj više
BK ZAGREB OSVOJIO 2. MJESTO U PRVENSTVU HRVATSKE!! 🐗💙🥈

Današnjim je danom Baseball klub Zagreb i službeno osvojio drugo mjesto u ovogodišnjem izdanju Prvenstva Hrvatske. 🥈

Pročitaj više
Mlade snage BK Zagreba na MLB kampu na Tenerifama! ⚾🐗🇪🇦

Bruno Špehar, Roko Škalko i Bartol Crnjak pozvani su na MLB kamp koji se ovog tjedna održava na španjolskim Tenerifama. Ovo je za njih svojevrsna nagrada za to što su kao tri najbolja igrača vodili juniore BK Zagreba do naslova prvaka Hrvatske, ali i za vrlo dobre nastupe u seniorskoj kategoriji.

Sretno mladi Veprovi i vratite se s puno novih znanja! 💙⚾
Počele zimske pripreme seniora! 💪🐗

Nakon što su jučer naši najmlađi članovi počeli s dvoranskim pripremama za iduću sezonu, samo jedan dan kasnije priključili su im se i najstariji članovi kluba.

Seniori će zimske pripreme odraditi u teretani Basic Gym One na Zagrebačkom Velesajmu, a dojmovi nakon prvog treninga su odlični. Veselimo se nastavku suradnje i jedva čekamo proljeće i povratak baseballa. ⚾
Preminuo Branko Špehar
S velikom Vas tugom obavještavamo da je preminuo dugogodišnji predsjednik Baseball kluba Zagreba Branko Špehar.

Pročitaj više