POZIV NA SKUPŠTINU KLUBA

Poštovani,
ovim putem pozivamo sve članove kluba na redovnu sjednicu Skupštine kluba koja će se održati 28.12.2023. u 19:00 sati u prostorijama BK ZAGREB (RSC JARUN, Matije Ljubeka bb).

Pročitaj više
ŽELITE DOĆI NA FUNDRAISING PARTY ILI DONIRATI 7 EURA U BUDŽET NAŠEG KLUBA, A NEMATE KAKO?

NEMA PROBLEMA, RIJEŠILI SMO I TO

Jednostavnim klikom na QR kod na ulaznici koju vidite na slici uplatu tih 7 eura možete izvršiti u samo nekoliko trenutaka!
Sada je sve jasno. Mi smo sve organizirali, a na vama je samo da kupite ulaznicu i dođete u srijedu navečer u Hot caffe u Utrinama.
Provjereno znamo da vas čeka dobra zabava.

Vidimo seee 😉🥳

Sve vijesti

ODRŽAN PARTY BK ZAGREBA!

Proteklog je tjedna uspješno održan još jedan fundraising party našeg kluba. Sada kad su se nakon nekoliko dana napokon slegli dojmovi, donosimo vam izvještaj i slike iz Hot caffea.

Pročitaj više
BK ZAGREB ORGANIZIRA FUNDRAISING PARTY!! 🍾🎂🎉🥳🪅

Iduće srijede u Hot caffeu na Utrinskom placu održat će se fundraising party Baseball kluba Zagreb. Ovo će biti veliko božićno slavlje povodom kraja baseball sezone.

Pročitaj više 
PRVA POBJEDA NAŠIH NAJMLAĐIH!

Naši najmađa U11 selekcija danas je došla do svoje prve pobjede! Nakon što su u prošlom nastupu remizirali s karlovačkom Olimpijom, sada je došao red i na prvu pobjedu.

Pročitaj više
PROTEKLOG SMO VIKENDA NAPOKON ZAVRŠILI VEĆ PRIJE ZAPOČETU AKCIJU SPREMANJA NAŠEG TERENA!

Naše jarunsko igralište sada je napokon spremno za odlazak na zimski san, a mi se za to vrijeme prebacujemo u teretanu. Naša lokacija će, kao i prošle godine, biti velesajamski Basic gym one gdje ćemo odraditi 4 mjeseca kvalitetnih priprema sa školovanim trenerima.

U ožujku, kada dođe toplije vrijeme, naš ćemo teren probuditi iz tog sna te ćemo se vratiti onome što najviše volimo. Do tada, našem terenu želimo - laku noć 🌃💤!
SAVRŠENI PITCHING ZAGREBA ZA POBJEDU NA OTVARANJU BRAVO KUPA!! 💪🐗⚾💙

Danas je napokon počeo dugoočekivani Bravo kup na našem jarunskom igralištu. Zagreb je na otvaranju turnira pobijedio slovački Apollo  🇸🇰 rezultatom 2:0.

Pročitaj više
Samo 2 dana do početka Bravo kupa!!

Za dva će dana na našem igralištu početi dugoočekivani Bravo kup!! Otvaranje turnira je u petak u 17:30, a u prvoj utakmici turnira BK Zagreb igra protiv Apolla! 🇸🇰 

Pročitaj više
BK ZAGREB VAM PREDSTAVLJA MEĐUNARODNI BRAVO KUP!!!! 😍😏🔜

Nakon 13. odigranih kola Prvenstva Hrvatske, došlo je vrijeme za malo promjene. Krajem ovog tjedna Baseball klub Zagreb na svom će terenu organizirati internacionalni Bravo kup na kojem će, osim nas, nastupiti momčadi iz Slovačke 🇸🇰 (Apollo Bratislava), Mađarske 🇭🇺 (Budapest Red Wolves) i Kanade 🇨🇦 (The North)!

Pročitaj više

KARLOVAČKA OLIMPIJA BOLJA OD ZAGREBA, OTKAZANA SUTRAŠNJA UTAKMICA! 💪😥⚾
U 13. kolu Otvorenog Prvenstva Hrvatske karlovačka je Olimpija pobijedila BK Zagreb rezultatom 9:5. Današnji je poraz ponajviše rezultat pada koncentracije u 2 inninga i slabe predstave na palici.

Pročitaj više
NOVE VAŽNE UTAKMICE OVOG VIKENDA NA JARUNU! 💪⚾💙🔜
Nakon što su u proteklih 6 utakmica ostvarili čak 5 pobjeda, naši će seniori dobar niz pokušati nastaviti i nadolazećeg vikenda. Prošlog je vikenda na jarunskom igralištu dva puta pala Medvednica, a ovog se vikenda nadamo da će pasti karlovačka Olimpija.

Pročitaj više
Osim seniora, važnu pobjedu ostvarili su i kadeti BK Zagreba koji su rezultatom 15:13 pobijedili gradske rivale iz Blue Wolvesa 💪💪

Bravo veliki i mali Veprovi 🐗💙
ZAGREB PREOKRETOM DOŠAO DO OSME POBJEDE OVE SEZONE!! 💪👏🐗

Seniori BK Zagreba i u drugoj su utakmici protiv Medvednice došli do pobjede. Iako je Medvednica vodila cijelu utakmicu, Zagreb je u zadnja dva inninga preokrenuo rezultat i došao do pobjede od 10:6.

Pročitaj više
ČETVEROSATNA UTAKMICA I SEDMA OVOSEZONSKA POBJEDA ZAGREBA! 💙⚾🐗

U nevjerojatno dugoj utakmici koja je trajala gotovo 4 sata Zagreb je pobijedio gradskog rivala Medvednicu rezultatom 19:12.

Pročitaj više
ZAGREB NA JARUNU IGRA PROTIV MEDVEDNICE! 💪🔜⚾

Nakon zanimljivog i napetog vikenda u kojem su naši Veprovi i karlovačka Olimpija podijelili plijen iz dvije utakmice odigrane u Karlovcu, došlo je vrijeme za povratak na nama najdraži Jarun.

Pročitaj više
NEMILOSRDNI ZAGREB PREGAZIO KARLOVAČKU OLIMPIJU!!! 💪⚾🐗💙

Unatoč činjenici da su Karlovčani danas na raspologanju imali svog najboljeg bacača, zagrebačke udarače to nije omelo da pokažu svoj puni potencijal. Baseball klub Zagreb uvjerljivo je pobijedio karlovačku Olimpiju rezultatom 10:1.

Pročitaj više
POVIJESNA UTAKMICA U KARLOVCU I POBJEDA OLIMPIJE! ⚾😎📸

Posljednih smo godina između Zagreba i Olimpije gledali stvarno nevjerojatnih i napetih utakmica, ali ova je stvarno bila iznad svih očekivanja i iskustava. Karlovačka Olimpija pobijedila je Zagreb nakon 4 sata i 3 extra inninga.

Pročitaj više
ZAGREB GOSTUJE KOD OLIMPIJE U KARLOVCU! 💪⚾

Nakon velikog vikenda u kojem je Zagreb u dvije napete utakmice upisao dvije pobjede protiv splitske Nade, ovog nam vikenda slijedi gostovanje u Karlovcu.

Pročitaj više
BRUTALNI JOSE PEREIRA ODBACAO ODLIČNIH 11 INNINGA ZA VAŽNU POBJEDU ZAGREBA 💪🇻🇪🐗💙

Nevjerojatnu smo utakmicu upravo odgledali na Jarunu. Startni pitcheri Andrew Jones 🇺🇸 iz Nade i naš Jose Pereira 🇻🇪 zvani Joža odbacali su sjajne utakmice s vrlo malo udaraca, a u takvom su nadmetanju nakon 11 inninga spretniji, srećom, bili naši Zagrebaši.

Pročitaj više
SJAJNI NAPAD I PITCHING ZAGREBA ZA VELIKU POBJEDU NAD NADOM IZ SPLITA! 💪💪🐗⚾

Unatoč izostancima bitnih igrača uslijed privatnih obaveza, seniori Zagreba ostvarili su važnu pobjedu pobijedivši Nadu iz Splita rezultatom 11:6. Time su se djelomično revanširali Nadi za dva poraza proteklog vikenda.

Pročitaj više
ZAGREB NA JARUNU IMA PRILIKU UZVRATITI SPLITSKOJ NADI! 🐗⚾💪

Prošlog je vikenda splitska Nada u dva navrata svladala zagrebačke Veprove na svom Starom Placu, ali priliku za osvetu BK Zagreb ima već ovog vikenda.

Pročitaj više
Zagreb se iz Splita vraća bez pobjede! 😥

Nakon jučerašnje utakmice u kojoj je sve bilo loše, danas se popravilo barem udaranje. Obrana je, uz pitching, nažalost ostala na slaboj razini. Nada je već nakon 3 inninga vodila s 11:0 i tada se činilo da je ova utakmica završena. Ipak, Zagreb se nije predao, ali smo na kraju ipak ostali kratki za 4 boda.

Loš vikend Zagreba je iza nas, ali idemo dalje. Sljedećeg vikenda dočekujemo Nadu i nadamo se povratku u dobru formu.
Što reći. Sve što je danas moglo poći po zlu za Zagreb pošlo je. Greške u ključnim trenucima, udarci točno na ljude, slab pitching. Jedina dobra stvar je da sutra može biti samo bolje od ovoga.

Sutrašnja utakmica počinje u 11 sati, a Zagreb će pokušati isprati gorak okus današnje utakmice.
SENIORI BK ZAGREBA GOSTUJU KOD NADE U SPLITU! 🌊⚾🔜

Nakon dvije pobjede protiv Medvednice te podjele plijena u Varaždinu protiv Vindije, naši Veprovi nastavak dobrog niza sada traže protiv Nade na Starom placu.

Pročitaj više
ODLIČAN PITCHING JOSE PEREIRE ZA VAŽNU POBJEDU ZAGREBA!! 🇻🇪⚾🐗

Nakon dana odmora poslije subotnjeg poraza, igrači BK Zagreba danas su izgledali znatno bolje. Pobijedili su varaždinsku Vindiju rezultatom 1:6 te time ostvarili treću ovosezonsku pobjedu.

Pročitaj više
ODLIČNA UTAKMICA U VARAŽDINU I TIJESNA POBJEDA VINDIJE! 😍💪⚾

Unatoč hladnom vremenu i neprijatnim uvjetima za baseball u Varaždinu smo danas svjedočili jednoj sjajnoj baseball utakmici. U sjajnoj i neizvjesnoj završnici spretnija je ipak bila Vindija te je pobijedila Zagreb rezultatom 7:6.

Pročitaj više
Trebate zanimaciju za vaše dijete dok traju Uskršnji praznici? Odlično, Baseball klub Zagreb organizira potpuno BESPLATAN kamp za sve nove polaznike 😍

Kamp traje od 11. do 14. travnja, a za više informacija se javite treneru Mariju na broj 098 664 004
SENIORI BK ZAGREBA TIJEKOM USKRŠNJEG VIKENDA GOSTUJU U VARAŽDINU! 🎉⚾

Nakon dvije uvjerljive pobjede protiv Medvednice na otvaranju sezone, ovog vikenda našim seniorima slijede novi izazovi. Prve gostujuće utakmice u sezoni Zagreb će odigrati ovog vikenda u Varaždinu.

Pročitaj više
DRUGA UTAKMICA I OPET POBJEDA ZAGREBA!! 💪🐗⚾

Nakon jučerašnje dominantne predstave, danas su naši Veprovi ponovno bili znatno bolja momčad. Dok je jučerašnja utakmica završila sa 7:0 danas je konačni rezultat bio 14:6 za Zagreb. Time je Zagreb u prve dvije utakmice ostvario savršeni omjer od 2-0.

Pročitaj više
POBJEDA ZAGREBA NA OTVARANJU PRVENSTVA HRVATSKE! 💪🐗

Danas je došao dan koji smo dugo čekali. Na našem igralištu na Jarunu službeno je otvoreno Prvenstvo Hrvatske. Zagreb dočekuje gradskog rivala Medvednicu i slavi rezultatom 7:0.

Pročitaj više
Trebate zanimaciju za vaše dijete dok traju Uskršnji praznici?

Odlično, Baseball klub Zagreb organizira potpuno BESPLATAN kamp za sve nove polaznike 😍

Kamp traje od 11. do 14. travnja, a za više informacija se javite treneru Mariju na broj 098 664 004
SVI NA JARUN NA OTVARANJE BASEBALL SEZONE! 💙🐗

Baseball klub Zagreb vas ovim putem poziva da nam se ovog vikenda pridružite na službenom otvaranju baseball sezone. Rasporedom je odlučeno da Zagreb sezonu otvara gradskim derbijem protiv Medvednice.

Pročitaj više
POVRATAK SENIORSKOG BASEBALLA NAKON 6 MJESECI PAUZE!! 😍⚾🔜

Nakon 6 mjeseci napornih treninga po raznim dvoranama, konačno je došlo vrijeme povratka baseball utakmica. Do prve službene utakmice ostalo je malo više od tjedan dana, a kako bi se svi mi što bolje pripremili za Prvenstvo Hrvatske, karlovački su baseballaši sedmu godinu za redom organizirali Memorijalni turnir u čast Dragutinu Galesu.

Pročitaj više
GOTOVE ZIMSKE PRIPREME SENIORA! ⚾🔜

Jučerašnjim su danom i službeno završene naše pripreme u sjajnoj atmosferi teretane Basic gym one. 

Pročitaj više
ZAVRŠEN TURNIR U NOVOM SADU! ⚾🇷🇸🔚

Za naše je mlade snage upravo završio jedan izuzetno zanimljiv i produktivan vikend. Igrači i igračice rođeni 2008. i mlađi ovog su vikenda nastupili na međunarodnom turniru u Novom Sadu. Baseball klub Zagreb upisao je 2 pobjede i 3 poraza te turnir završio na 7. mjestu.

Pročitaj više
Najava turnira u Novom Sadu!! ⚾🇷🇸

Ovog će vikenda baseballaši i baseballašice 2008. i 2009. godište odmjeriti snage na međunarodnom turniru u Novom Sadu. Turnir traje od subote ujutro do nedjelje poslijepodne, a ekipe su podijeljene u 4 skupine.

Pročitaj više
ODRŽAN ŽDRIJEB ZA INDOOR TURNIR U NOVOM SADU! ⚾🇷🇸🔜

Danas je s početkom u 18 sati održan ždrijeb skupina za turnir za djecu rođenu 2008. i 2009. godine. Turnir će se održati 25. i 26. veljače u Novom Sadu, a ekipe su podijeljene u 4 skupine.
Mlada ekipa Baseball kluba Zagreb zaigrat će protiv Raca i Red Wolvesa. Zaista će biti teško ponoviti sjajne rezultate s prošlog turnira u Varaždinu, ali ne sumnjamo da će naša mlada momčad ponovno pružiti jedno sjajno izdanje.
Sretno Zagrebe 💪🏆
POMLADAK BASEBALL KLUBA ZAGREB ZAIGRAO U FINALU JAKOG MEĐUNARODNOG TURNIRA U VARAŽDINU! 👶🐗🥈

U nedjelju 5. veljače 2023. u varaždinskom se Graberju održao jaki međunarodni turnir za djecu 2008. godište i mlađe na kojem je nastupilo čak 10 ekipa iz 3 različite države. Igrači Baseball kluba Zagreb nastupili su u skupini B s karlovačkom Olimpijom, Novim Sadom, Ljubljanom te Vindija rookiesiema.

Pročitaj više
SRETNA NOVA GODINA!

Sretna nova godina svim igračima, dužnosnicima i prijateljima Baseball kluba Zagreb. Puno sreće i zdravlja želi vam vaš najdraži klub 🎉🎄💙
PORAZ BK ZAGREBA U FINALU KUPA! 😢🥈

Današnjim je danom završen Kup RH. Nažalost, u finalu su zagrebački baseballaši poraženi od varaždinske Vindije rezultatom 7:3.

Pročitaj više
JUNIORI BASEBALL KLUBA ZAGREB NOVI SU PRVACI HRVATSKE!!!! ⚾🥇🐗💙🏅

Totalna dominacija Zagrebovih juniora viđena je u ovogodišnjem finalu prvenstva Hrvatske u baseballu. Nakon što su prošlog vikenda karlovačku Olimpiju pobijedili s 12:0, ovog su vikenda do druge pobjede došli sličnim rezultatom od 11:0.

Pročitaj više
BK ZAGREB OSVOJIO 2. MJESTO U PRVENSTVU HRVATSKE!! 🐗💙🥈

Današnjim je danom Baseball klub Zagreb i službeno osvojio drugo mjesto u ovogodišnjem izdanju Prvenstva Hrvatske. 🥈

Pročitaj više
Mlade snage BK Zagreba na MLB kampu na Tenerifama! ⚾🐗🇪🇦

Bruno Špehar, Roko Škalko i Bartol Crnjak pozvani su na MLB kamp koji se ovog tjedna održava na španjolskim Tenerifama. Ovo je za njih svojevrsna nagrada za to što su kao tri najbolja igrača vodili juniore BK Zagreba do naslova prvaka Hrvatske, ali i za vrlo dobre nastupe u seniorskoj kategoriji.

Sretno mladi Veprovi i vratite se s puno novih znanja! 💙⚾
Počele zimske pripreme seniora! 💪🐗

Nakon što su jučer naši najmlađi članovi počeli s dvoranskim pripremama za iduću sezonu, samo jedan dan kasnije priključili su im se i najstariji članovi kluba.

Seniori će zimske pripreme odraditi u teretani Basic Gym One na Zagrebačkom Velesajmu, a dojmovi nakon prvog treninga su odlični. Veselimo se nastavku suradnje i jedva čekamo proljeće i povratak baseballa. ⚾
Preminuo Branko Špehar
S velikom Vas tugom obavještavamo da je preminuo dugogodišnji predsjednik Baseball kluba Zagreba Branko Špehar.

Pročitaj više