PRISTUPNICA

za upis u školu baseballa


  1. Ja/Mi roditelji/skrbnici gore imenovanog kandidata za člana u BK Zagreb, ovime dajem/o moje/naše odobrenje za njegovo sudjelovanje u svim aktivnostima BK Zagreb, uključujući i prijevoz na i sa aktivnosti.

  2. Ja/Mi znam/o da sudjelovanje u baseballu ili softballu može rezultirati ozbiljnim ozljedama i da zaštitna oprema ne sprječava sve ozljede igrača, te ovime priznajemo da nisu krivi organizatori natjecanja, klub, sponzori, odgovorne osobe, sudionici i osobe koje prevoze moje/naše dijete na i sa aktivnosti, te se odričemo prava potraživati od njih bilo kakvu odštetu zbog bilo koje ozljede mog/našeg djeteta bez obzira bila ona posljedica nepažnje ili bilo kojeg drugog razloga.

  3. Ja/Mi pristajem/o na zahtjev vratiti dres ili bilo koju drugu opremu izdanu mom/našem djetetu i to u onom stanju u kojem je zaprimljena izuzimajući normalno korištenje i trošenje.

  4. Ja/Mi pristajem/o da naše dijete (kandidat) može biti podvrgnuto testiranju za ekipu.

  5. Ja/Mi se obvezujem/o priložiti dokaz o prebivalištu i dobi. Ja/Mi razumijem/o da naše dijete (kandidat) mora ispunjavati uvjete po propisima Hrvatskog baseball saveza za prebivalište i dob, kako bi moglo sudjelovati u službenim natjecanjima, i da ukoliko postoje bilo kakve nesuglasice oko prebivališta i/ili dobi, konačnu i obvezujuću odluku donosi Hrvatski baseball savez. Ja/mi nadalje razumijemo da ukoliko bilo koji natjecatelj u ekipi ne udovoljava uvjetima o prebivalištu i/ili dobi, takav natjecatelj i/ili ekipa za koju on nastupi bez tih uvjeta, može odlukom saveza izgubiti pravo (prava) i/ili biti suspendiran iz natjecanja.

  6. Ja/Mi ću/ćemo dostaviti službenoj osobi lige ovjereni rodni list za gore navedenog kandiata.

  7. Ja/Mi razumijem/o da Baseball klub Zagreb koristi www.bk-zagreb-hr kao svoju službenu stranicu. Ja/Mi sam/smo pročitao/li Obavijest koja mi je dana na uvid prema zakonu i ovime dajem moj/naš pristanak za prikupljanje i korištenje osobnih podataka i fotografija o mom/našem djetetu za potrebe BK Zagreb, a tako i za potrebe www.bk-zagreb-hr, facebook i sl. stranice koje organizira BK Zagreb.

  Za upis u školu baseballa (djeca od 8 do 16 godina) pristupnica je dostupna i u papirnatom obliku, a nalazi se na baseball igralištu Jarun

  Za sva pitanja u vezi škole baseballa i oko upisa molimo vas da se obratite treneru:

  Michel: 099/208-0000

  info@bk-zagreb.hr

  Za ostala pitanja pošaljite upit putem online obrasca
  Hvala!