ZAGREB PREOKRETOM DOŠAO DO OSME POBJEDE OVE SEZONE!! 💪👏🐗

Seniori BK Zagreba i u drugoj su utakmici protiv Medvednice došli do pobjede. Iako je Medvednica vodila cijelu utakmicu, Zagreb je u zadnja dva inninga preokrenuo rezultat i došao do pobjede od 10:6.
Na samom početku utakmice, u prvom napadu, Zagreb radi bod te ostvaruje vodstvo od 1:0. Međutim, nakon toga napad Zagreba potpuno pada i Medvednica polako dolazi u vodstvo od 6:1. Tada na poziciju pitchera ulazi sjajni mladi Roko Škalko koji je odbacao odlična 4 inninga u kojima udaračima Medvednice nije dozvolio niti jedan bod.Iako je Roko na moundu radio sjajan posao napad Zagreba nije se pokretao sve do 8. inninga kada kreće preokret Zagreba. Prvo u pretposljednjem napadu Maro Miljanić udara home run te smanjuje rezultat na 6:4, a onda u posljednjem napadu Zagreb radi potpunu rapsodiju na palici te preokreće rezultat na 10:6. Posljednji je inning mirno priveo kraju Jose Pereira te je Zagreb time osigurao i drugu pobjedu ovog vikenda.
S ove smo dvije važne pobjede skočili na omjer 8-4 te smo osigurali povoljan plasman uoči nadolazećeg playoffa. Sljedeći vikend ponovno igramo na Jarunu, ovaj put s aktualnim prvakom Hrvatske, karlovačkom Olimpijom. Iako smo i ovaj vikend na Jarunu mogli gledati uzbudljive utakmice, još napetiji baseball očekujemo idućeg vikenda, pa vas stoga pozivamo da nam se i tada priključite u što većem broju.
BRAVO ZAGREBE, ODRADILI SMO ODLIČAN VIKEND 💪💙🐗⚾