SJAJNI NAPAD I PITCHING ZAGREBA ZA VELIKU POBJEDU NAD NADOM IZ SPLITA! 💪💪🐗⚾

Unatoč izostancima bitnih igrača uslijed privatnih obaveza, seniori Zagreba ostvarili su važnu pobjedu pobijedivši Nadu iz Splita rezultatom 11:6. Time su se djelomično revanširali Nadi za dva poraza proteklog vikenda.
Najzaslužniji za ovu pobjedu definitivno je bio startni pitcher Zagreba Bruno Uroić koji je odbacao odličnih 8 inninga i koji nije dopustio da ga iz takta izbace greške naše obrane. Iako je Bruno bio sjajan, treba reći da mu je itekako pomogao napad Zagreba koji je konstantno pritiskao Splićane i koji je radio bodove u gotovo svakom napadu. Zagreb je bodove krenuo raditi već u prvom napadu kada je poveo 1:0. Nakon što je Nada to okrenula na 2:1 slijedi najbolji moment utakmice kada Jose Pereira 🇻🇪 udara daleki 3 run home run za 4:2. Zagreb se ponovno odvojio, ali Splićani se opet nisu predali i u 6. inningu stižu rezultat na 6:6.
Tada slijedi ključni double play u režiji Michela Ćurića i Jose Pereire kojim Zagreb izlazi iz te obrane, a nakon toga slijedi rapsodija u napadu na koju Nada konačno više nije imala odgovor. Nakon Bruninih odličnih 8 inninga utakmicu je na poziciji pitchera završio trener-closer Dejan Marin.
Sve u svemu sjajnih 3 i pol sata baseballa i važna pobjeda nad rivalima iz Splita. Za sve one koji su propustili današnju ljepoticu od utakmice, nova prilika za vidjeti odličan baseball je već sutra od 11 sati kada se na Jarunu sastaju iste momčadi.
BRAVO ZAGREB VELIKA POBJEDA 💪🐗💙