DRUGA UTAKMICA I OPET POBJEDA ZAGREBA!! 💪🐗⚾

Nakon jučerašnje dominantne predstave, danas su naši Veprovi ponovno bili znatno bolja momčad. Dok je jučerašnja utakmica završila sa 7:0 danas je konačni rezultat bio 14:6 za Zagreb. Time je Zagreb u prve dvije utakmice ostvario savršeni omjer od 2-0.
I danas su u prvom planu bili zagrebački pitcheri koji u prvih 15 inninga u vikendu nisu dozvolili dozvolili ni jedan bod. Udarače Medvednice danas su dominirali Bartol Crnjak i Jose Pereira. Nakon njega je ušao Mateo Šimičević koji se nije proslavio, pa je njegov posao morao završiti iskusni trener Dejan Marin.
Osim dobrog pitchinga ovog bi vikenda trebalo pohvaliti Brunu Špehara koji je, uz dobro bacanje u subotu, ostvario učinak od 5 hitova te Šimu Vrbanovića koji je na poziciji catchera odradio odličnih 18 inninga u dva dana.
Nastavak ovog uspješnog niza Zagreb će tražiti već idućeg vikenda kada idemo u goste varažindskoj Vindiji. Veliko hvala svim navijačima na sjajnoj podršci (i roštilju) ovog vikenda. Sada na našem terenu iza seniorske utakmice slijedi utakmica kadeta koji od 15 sati igraju protiv Red Soxa.
BRAVO ZAGREB ODLIČAN VIKEND JE IZA NAS 🐗💙