POVIJESNA UTAKMICA U KARLOVCU I POBJEDA OLIMPIJE! ⚾😎📸

Posljednih smo godina između Zagreba i Olimpije gledali stvarno nevjerojatnih i napetih utakmica, ali ova je stvarno bila iznad svih očekivanja i iskustava. Karlovačka Olimpija pobijedila je Zagreb nakon 4 sata i 3 extra inninga.
Zagreb je na krilima dobrog početka nakon 3 inninga vodio rezultatom 2:0. Startni pitcher Zagreba Bruno Uroić dobro je počeo utakmicu, ali karlovački se udarači brzo prilagođavaju i u samo 2 napada okreću rezultat na 7:2. Tada na poziciju pitchera ulazi Bartol Crnjak i utakmica se okreće na stranu Zagreba.
Zagrebački se napad konačno probudio, a Bartol je na brdu radio odličan posao. U posljednji se inning ušlo s rezultatom 7:4 za Olimpiju, ali Zagreb tada spaja 4 hita za redom i izjednačava rezultat na 7:7. U posljednjem napadu regularnog dijela Olimpija nije uspjela napraviti bod i otišlo se u extra inninge.
Odmah u prvom extra inningu Zagreb radi dva boda i činilo se kako će utakmica otići na našu stranu. Nažalost na 2 outa u 10. inningu Olimpija udara 2 run home run čime šalje utakmicu u 11. inning. U njemu nije bilo bodova, ali u 12. inningu Olimpija na walkoff bunt odnosi pobjedu čime zaključuje ovu sjajnu utakmicu.
Ove dvije momčadi igraju i sutra, a početak utakmice je u 11 sati. Prijenos će, kao i danas, biti na YouTube kanalu Olimpije na linku: https://youtube.com/@karlovacbaseball
ODLIČNA UTAKMICA ZAGREBE, SUTRA JE NOVI DAN!! 💪💙🐗