NEMILOSRDNI ZAGREB PREGAZIO KARLOVAČKU OLIMPIJU!!! 💪⚾🐗💙

Unatoč činjenici da su Karlovčani danas na raspologanju imali svog najboljeg bacača, zagrebačke udarače to nije omelo da pokažu svoj puni potencijal. Baseball klub Zagreb uvjerljivo je pobijedio karlovačku Olimpiju rezultatom 10:1.
Od samog su početka Veprovi pokazivali da su danas bolja momčad. Startni pitcher Zagreba Bruno Špehar odbacao je odlična 4 inninga u kojima Karlovčanima nije dozvolio niti jedan bod, a za to su vrijeme udarači Zagreba napravili 4 boda karlovačkoj obrani. Tada na poziciju pitchera ulazi Jose Pereira koji nastavlja gdje je Bruno započeo.
Prava rapsodija zagrebačkog napada stigla je u 8. inningu kada je Zagreb napravio čak 6 bodova te povisio rezultat na 10:0. Treba spomenuti kako je jedan od tih bodova bio daleki solo home run Bartola Crnjaka. Olimpija u 8. inningu radi jedan bod, ali to je od njih bilo sve.
Zagreb se ovom pobjedom osvetio Olimpiji za jučerašnji poraz nakon 4 sata igre te je sada na omjeru od 6 pobjeda i 4 poraza. Sljedeći vikend opet selimo na Jarun kada igramo s gradskim rivalima iz Medvednice. Nakon ovako dobre partije očekujemo veliku posjetu idućeg vikenda. 😎🔜
BRAVO ZAGREBE ODLIČNA UTAKMICA 💙🐗