BRUTALNI JOSE PEREIRA ODBACAO ODLIČNIH 11 INNINGA ZA VAŽNU POBJEDU ZAGREBA 💪🇻🇪🐗💙

Nevjerojatnu smo utakmicu upravo odgledali na Jarunu. Startni pitcheri Andrew Jones 🇺🇸 iz Nade i naš Jose Pereira 🇻🇪 zvani Joža odbacali su sjajne utakmice s vrlo malo udaraca, a u takvom su nadmetanju nakon 11 inninga spretniji, srećom, bili naši Zagrebaši.
Rezultat utakmice do 6. je inninga bio 0:0, a Nada tada radi važan bod te prelazi u vodstvo. Tih 1:0 stajalo je sve do 9. inninga kada se konačno budi palica BK Zagreba. Prvo Šime Vrbanović i Maro Miljanić udaraju 2 singlea, zatim Mario Manojlov Deba zvani “Mr. hit by pitch” prima čak 4. hit by pitch u vikendu, a na koncu Borna Krznarević osigurava izjednačujući bod Zagreba. Nažalost, Zagreb unatoč punim bazama ne uspijeva završiti posao u 9. inningu.
U extra innizima naš Jose Pereira na poziciji pitchera nastavlja raditi sjajan posao i ne dopušta Splićanima niti da se približe osvajanju boda. Nakon neuspješnog 10. inninga, u 11. inningu na palicu dolazi najjači dio zagrebačkog lineupa i Veprovi konačno odnose pobjedu.
Prvo je Šime Vrbanović upisao važan udarac za 1 bazu, a onda se sjajnim baserunningom pomakao na treću bazu i pobjednički je bod visio u zraku. Pobjedu Zagrebu na daleki walkoff udarac donosi Maro Miljanić i slavlje je napokon moglo početi. Zagreb se ovime u potpunosti osvetio Nadi za dva poraza prošlog vikenda te je sada na omjeru od 5 pobjeda i 3 poraza. Sljedeći vikend idemo u goste Olimpiji iz Karlovca, a trenutno na terenu naši kadeti igraju protiv Red Soxa.
BRAVO ZAGREBE, VELIKI VIKEND JE IZA NAS 💪⚾🐗💙