GOTOVE ZIMSKE PRIPREME SENIORA! ⚾🔜

Jučerašnjim su danom i službeno završene naše pripreme u sjajnoj atmosferi teretane Basic gym one. Ovih je 4 mjeseca bilo jedno sjajno i veselo iskustvo, a još smo k tome i nevjerojatno napredovali. Pliometrija, eksplozivnost, brzina, a pogotovo skokovi i snaga naših su seniora na neusporedivo većoj razini nego što je to bio slučaj završetkom prošle baseball sezone.
Iako smo preko zime zaista uživali u jednom novom sistemu treninga s kakvim se nismo susretali nikada prije, sada dolazi ono doba godine za koje mi živimo. Baseball sezona počinje za otprilike mjesec dana, a mi smo zahvaljujući ovako kvalitetnom radu preko zime, za nju nikada spremniji.
Ovim se putem želimo od srca zahvaliti Peri, Damiru, Nikoli i Bruni za svaki odrađeni trening. Zaista smo uživali u tako pozitivnoj atmosferi i uz to smo puno toga naučili. Također se želimo zahvaliti i Marinu i ostalima za omogućavanje ovako sjajnih uvjeta te organizaciju rasporeda treninga. Hvala svima, a sada je na nama red da tu novostečenu snagu pokažemo na baseball igralištu.
HVALA BASIC GYM ONE, VIDIMO SE USKORO NA JARUNU! 💪😎👏💙
Može biti slika sljedećeg: 10 ljudi, ljudi stoje i tekst "OFFICE BASIC PRO COACH Lar Kraj zimskih priprema TK Zamel EUROPE UNDER ARMOUR z0yroh Pb i Hvala Basic gym one"