PORAZ BK ZAGREBA U FINALU KUPA! 😢🥈

Današnjim je danom završen Kup RH. Nažalost, u finalu su zagrebački baseballaši poraženi od varaždinske Vindije rezultatom 7:3.

Iako su Zagrebaši jučer odigrali dvije dosta dobre utakmice, danas jednostavno nisu bili na razini dostojnoj finala kupa. Hrpa grešaka u obrani, slab učinak na palici, ali i sam pristup utakmici. Jednostavno danas nije bio dan BK Zagreba.

U prvoj utakmici dana, onoj koja se igrala od 9 sati ujutro, varaždinska je Vindija neočekivano pobijedila karlovačku Olimpiju s 4:0 te se plasirala u finale kupa. Tamo su odigrali još jednu odličnu utakmicu u kojoj su zasluženo pobijedili BK Zagreb. Čestitke Vindiji! 💪🚩

Ovom je utakmicom završila baseball sezona naših Veprova. Ovim se putem želimo zahvaliti svim igračima, navijačima, ali i svima onima koji su dolazili na naše utakmice i na bilo koji način doprinijeli za ovu relativno uspješnu sezonu. 2. mjesto u Prvenstvu Hrvatske, 2. mjesto u Kupu RH te 3. mjesto na Europskom kupu u Sofiji znak su da je momčad na dobrom putu i da samo treba nastaviti raditi kako bi se podigao dugoočekivani trofej.Za najboljeg udarača kupa proglašen je igrač BK Zagreba Maro Miljanić.

HVALA SVIMA I VIDIMO SE SLJEDEĆE SEZONE! ⚾💙🐗