JUNIORI BASEBALL KLUBA ZAGREB NOVI SU PRVACI HRVATSKE!!!! ⚾🥇🐗💙🏅

Totalna dominacija Zagrebovih juniora viđena je u ovogodišnjem finalu prvenstva Hrvatske u baseballu. Nakon što su prošlog vikenda karlovačku Olimpiju pobijedili s 12:0, ovog su vikenda do druge pobjede došli sličnim rezultatom od 11:0.
Ove sezone nitko nije došao niti blizu mladim Veprovima, a pravu razinu dominacije odražava činjenica da u cijelom finalu Olimpija Zagrebu nije napravila niti jedan jedini bod.
Ovo je finale pokazalo da BK Zagreb zaista ne treba brinuti za budućnost jer se u ovoj momčadi nalazi gomila talentiranih mladića koji će jednog dana zasigurno biti nositelji seniorske ekipe.
Ipak, iako je ovo bio momčadski trijumf, u Zagrebovoj su se momčadi najviše istaknula trojica igrača koji su već ionako članovi seniorske momčadi. To su: najbolji udarač Bartol Crnjak, najbolji pitcher Bruno Špehar te MVP prvenstva Roko Škalko.
Stvarno svaka čast ovim mladićima koji su naš klub predstavili u najljepšem mogućem svjetlu. Jedva čekamo sljedeću sezonu da ih vidimo kako ovu visoku razinu igre pokažu i u seniorskoj konkurenciji.
BRAVO MLADI VEPROVI 🐗💙🏅