16 i 17.6. odigrale su se dvije nove utakmice protiv splitske Nade, u subotu, utakmica koja se broji za interligu i prvenstvo Hrvatske, Zagreb je izgubio s rezultatom 14:6, dok je u nedjelju rezultat bio 8:6 za Zagreb.

U subotnoj utakmici, u prvih 3 izmjene obje ekipe rade bodove kroz svaki napad, nakon te tri izmjene napad Zagreba staje, dok napad Nade i dalje radi bodove, dolazi u mirno vodstvo s nekoliko bodova, te tu razliku drže do kraja utakmice. Opet se ponavlja dan kada obrana Zagreba radi puno grešaka, što  ekipa Nade  iskorištava i dolazi do pobjede. Za Zagreb je na poziciji pitchera počeo Dejan Marin, nakon njega ušao je Ernesto Pereira, dok je za Nadu bacao Marin Tadić, a nakon njega ušao je Madison Bird.

Nedjeljna utakmica bila je puno napetija, s rezultatom 4:4 ulazimo u 9. izmjenu, kada Nada radi dva boda udarcem Pribilovića preko prve baze, te dolazi u vodstvo 6:4. Zadnji napad Zagreba počeo je dobro nakon jedne greške obrane Nade i šetnje udarača Zagreb puni sve tri baze, a na udaranju je bio Andrew Jones, najbolji udarač Zagreba koji udara walk off Grand slam za pobjedu Zagreba. Za Zagreb je bacao Fran Stančić Vidrač, Dino Koren i Andrew Jones, a za Nadu su bacali Matko Dabo i Madison Bird.