Dragi prijatelji kluba,

došao je taj trenutak, pokrećemo Klub prijatelja i pozivamo sve da se uključe. Prijavite se na tryouts, uzmite palice i zamahnite, udarite i osvojite bazu!

Vrijeme je da se prijatelji okupe,da se uključe svi koji žele podržati BK Zagreb, za baseball igru i za rad sa djecom, za vraćanje sporta u škole kako bi omogućili svakom, ali baš svakom djetetu, i onom s posebnim potrebama, da se zabavi i odigra svoju tekmu, da bude sretan član svoje ekipe, da se osjeća korisnim, i to ne zato što je najbrži, najjači, najbolji ili bilo što naj već jednostavno zato jer je dijete koje želi igrati. Bez managera, pritisaka i imperativa, bez enormnih članarina. Mi smo tu samo da im damo podršku, i naravno, pune tribine. Za razvoj školske lige (little league)!

E sad bi vi odmah u Klub prijatelja, ali svaki klub pa i naš mora vidjeti kakvi ste, obucite dresove i dođite na tryouts, uzmite palice i pokažite formu za sezonu 2016.:

Dovoljan je samo jedan dobar udarac i član si Kluba prijatelja za cijelu 2016. godinu! Pazi, jedan udarac! Ako udariš:

– 100,00 kn = Single (1B)! Na 1. bazi si! Dobar zamah, imaš kontakt, rijetko ispadaš na strikeout, i bunt ti je dobar, dobar OBP, No.1 u Lineupu. Imaš iskaznicu.

– 200,00 kn = Double (2B)! Na 2. bazi si! Snažan zamah, line drive, koje uklizavanje, dobar BA, No.2 u Lineupu, al trebaš trening pa dobivaš na dar korištenje teretane, tunela i igrališta cijele 2016. godine.

– 300,00 kn = Triple (3B)! Na 3. bazi si! Uh kakav zamah, a tek brzina, power hitter, dobar RISP! No.3. u Lineupu. Uz sve gore dobivaš na dar i kapu BK Zagreb.

– 450,00 kn = Home run (HR)! Na kućnoj bazi si! Bod! Ti si No.4 u Lineupu, ti si DH, trebaš B4Turbo, ti si Car, ti si slugger, ti si Jose Bautista & Daniel Murphy! Koji SLG! Uz sve gore dobivaš na dar i hoodicu BK Zagreb.

Sve iznad navedenog je Grand slam (GS), al za to moraš imati sreće, mislim možeš udariti home run, al moraju biti pune baze. Zato pozovi prijatelje koji mogu udariti i napuniti baze!

Sve udarce molimo na račun BK Zagreb kod PBZ d.d. Zagreb, IBAN: HR2523400091110050319, svrha udarca: “donacija – klub prijatelja”. Za foul ball ne odgovaramo.

Nakon udarca svoje podatke pošaljite na info@bk-zagreb.hr. Ovisno o udarcu stiže iskaznica, kapa i hudica.

Iako ćete dobrim udarcem postati članovi Kluba prijatelja za cijelu 2016., ne zaboravite da svaki trener inzistira na treninzima i na razgibavanju u Veselom vepru prije i poslije treninga. Budimo zajedno.

Uskoro više o zajedničkim projektima, Vrijeme koje ćemo uložiti u razvoj školske lige vrijedi više od home runa! Ne, vrijeme nije novac, vrijeme vrijedi više od novca, barem tako kažu djeca!

A sad svi ruke skupa i neka liga počne! Play ball!